Här kommer jag att lägga in små filmer på valparna.

 

 2009-12-27

Nu är valparna 3 veckor och det är full rulle i lådan. De går runt och skäller och morrar och det är otroligt roligt att se hur de upptäcker och provar sina stämband. De har börjat leka på kooikervis och försöker slå med tassarna men balansen är inte riktigt vad den ska än så det blir en och annan kullerbytta. :-) Likadant när de ska försöka klia sig.

 

2010-01-03

Nu har det gått ytterligare en vecka och valparna får komma utanför lådan. De är nu fyra veckor gamla.Ett par av dem klarar själva av att ta sig ut men resten får hjälp av oss. Den sista veckan har de fått mat två gånger om dagen utanför lådan och kommande vecka kommer de få tre mål om dagen. Man märker nu att de är mer uppmärksamma. De "ser" oss och de leker med varandra och lite med saker. Ett par tomma toarullar, knutna strumpor och andra trasor är kul att dra i och jaga när vi drad dem över golvet men det får inte gå för snabbt. Då hinner de inte med. :-)

2010-01-17

Valparna växer och de är väldigt energiska. Det är full fart vilket gör de svårt att filma dem. I dag fick de ett helt gäng med nya leksaker och då var det några valpar som var stilla så länge att jag kunde få fast dem på film. :-) De är nu sex veckor.

 

 

2010-01-30

Nu är valparna 8 veckor och de far runt ännu mer än innan. De är vakna längre perioder och de låter mer...