Inbjudan till valpkurs 2015

 

Inbjudan till Ringträning

När:  24/1 kl 13.00 - 15.00

Var:  Agilityfabriken, Finja

Hur: Vi träffas 12.30 utanför och går en kort rasningspromenad. Det är bra för att hundarna ska få titta på varandra ute innan vi går in i hallen. 

Vi kommer att ha en genomgång om hur det går till på utställning och sedan träna med våra hundar. Vi tränar på att ställa upp dem i grupp och enskilt samt känna igenom dem och springa med dem så att de visar sig från sin allra bästa sida. :-)

Vi kommer att vara 10 stycken hundar maximalt så först till kvarn gäller. Om man bara vill vara med och titta betalar man 50kr.

Pris: 150 kr/person

Anmälan: Senast den 18/1. Anmälan görs på mail: hunddagis@ayarips.dinstudio.se. Anmälan är fullständig när anmälningsavgiften är inbetald. Anmälan är bindande.

Betalning: 150kr sätts in på bg 567-7422, åsgläntans hundservice.

VÄLKOMNA!!

 

Träning

Att träna hund ska vara roligt och givande för både hund och människa. Det är viktigt att förstå hunden för att kunna hitta vägar som leder dit man vill. Jag jobbar bars med positiva metoder. Korrigeringar endast i undantagsfall (nej-träning) Jag blandrar teori och praktik.

Valpkurs och klickerkurs

I sommar hade jag tänkt att ordna en valpkurs och en klickerkurs om det finns intresse. Maila och meddela mig intresse så sätter jag ihop kurserna efter det.

Önskar ni någon annan typ av kurs, boka individuell träning eller ha hjälp med er hund på något annat sätt när det gäller träning så skriv ett mail och berätta så ska vi se vad vi kan ordna.

//Sabina